Kind & Jeugd

Nieuwe inzichten in de behandelingsopties voor ADHD

prof. David Heal (RenaSci Consultancy Ltd, UK) & drs. Dion Leiblum (Altrecht, Utrecht)

In zijn presentatie zal de Britse hoogleraar David Heal spreken over de farmacologie van ADHD-medicatie: kan kennis over de farmacologische eigenschappen van de medicatie bijdragen aan een keuze voor bepaalde medicatie in de behandeling van ADHD?

Psychiater Dion Leiblum zal in zijn presentatie aandacht besteden aan de zorgstandaard ADHD die verschenen is in 2019. Daarnaast zullen de verschillende medicamenteuze opties de revue passeren evenals tips bij het behandelen van ADHD met comorbiditeiten.
Na het volgen van deze presentaties heeft een uitgebreide update ontvangen rondom de psychofarmacologie bij ADHD:

Drs. Jan Bodaar, managing director, United Markets Research & Consultancy BV, laat u in deze webinar kennismaken met prof. Heal en drs. Leiblum.

Accreditatie

De e-learning is voor 2 punten geaccrediteerd voor psychiaters (NVvP), kinderartsen (NVK), verslavingsartsen (VVGN), verpleegkundig specialisten (VSR) en praktijkondersteuners (NVvPO).

Kosten

Het deelnemen aan deze e-learning is gratis. De e-learning wordt mogelijk gemaakt door Takeda Nederland bv.

Werkwijze

Deze e-learning bestaat uit interactieve video’s. Dit zijn video’s waarin tussendoor vragen gesteld worden. U kunt in uw eigen tijd en tempo de e-learning doornemen. De totale duur is 1 uur. Als u de e-learning volledig heeft doorlopen en 70% van de vragen van de eindtoets goed heeft beantwoord ontvangt u 1 accreditatiepunt.

Start e-learning

Contact
Legal
C-APROM/NL/ADH/0176_januari2022
Aandacht voor ADHD
is een initiatief van

Vul uw BIG-nummer en e-mailadres in

Takeda Nederland B.V. wil u graag via e-mail op de hoogte houden van haar activiteiten op het gebied van nascholingen, symposia, geneesmiddelen en wetenschapplijke artikelen. E-mails zullen tot een minimum beperkt blijven en u kunt zich te allen tijde uitschrijven door een e-mail te sturen naar "joyce.schleeper@takeda.com" met als onderwerp "uitschrijven + naam".

Inloggen