Kind & Jeugd

ADHD & comorbide stoornissen

Dikwijls hebben kinderen met ADHD te maken met meer hindernissen dan de ADHD alleen. Problemen rond gedrag, leren op school, slapen, angst, depressie, tics en verslavingsgevoeligheid maken het leven niet gemakkelijker. Het is belangrijk aandacht te hebben voor deze bijkomende stoornissen en de mogelijke oplossingen en aanpak ervan in de praktijk.

Takeda heeft 3 modulaire e-learnings ontwikkeld over dit onderwerp. Kinder- en jeugdpsychiater Bas Eisenga verwerkte de problematiek in vragen die tijdens de e-learning aan de hand van animaties worden besproken. De inhoud is gebaseerd op het handboek ADHD & comorbide stoornissen van Jan Buitelaar & Constance Dolman.

Aandacht voor ADHD
is een initiatief van

Vul uw BIG-nummer en e-mailadres in

Takeda Nederland B.V. wil u graag via e-mail op de hoogte houden van haar activiteiten op het gebied van nascholingen, symposia, geneesmiddelen en wetenschapplijke artikelen. E-mails zullen tot een minimum beperkt blijven en u kunt zich te allen tijde uitschrijven door een e-mail te sturen naar "joyce.schleeper@takeda.com" met als onderwerp "uitschrijven + naam".

Inloggen